Vernieuwend

Combinass staat al sinds de oprichting in 2005 in de markt bekend als een vernieuwende partij. Dit hebben wij van geen vreemde, want ook onze rechtsvoorgangers waren regelmatig vernieuwend.

Zo ontwikkelde Gevaert Verzekeringen in 1990 van scratch af aan de ‘garantieverzekering voor bestaande woningen’ en bracht die, met een volmacht van Lloyd’s, in Nederland op de markt.

Bekijk HIER de brochure die toen was ontwikkeld.

Deze noviteit kreeg de nodige aandacht; ook in de landelijke pers. Bekijk HIER het artikel uit het Algemeen Dagblad van 12 december 1990.

Een andere noviteit was het eerste backoffice voor assurantiekantoren (Assurantie Administratie Centrale (Midden Holland). Deze ging in 1994 van start en had als initiatiefnemers twee van de rechtsvoorgangers van Combinass. Door de bundeling van krachten van in aanvang vier tussenpersonen werden enorme stappen gezet qua kennis en automatisering.

Innovatief waren wij nogmaals eind 2012, toen Combinass voor bedrijven en instellingen een andere manier van werken introduceerde: ‘Het Nieuwe Verzekeren’.

Deze aanpak kwam voort uit de wens van Combinass om zo transparant mogelijk te ondernemen, ook omtrent verzekeringen waarvoor dat wettelijk niet verplicht is. Op netto basis, dus geen provisie en als beloning voor Combinass een vooraf afgesproken tarief. Bedrijven en instellingen kunnen hierdoor een enorme besparing op hun verzekeringslasten realiseren, tot wel duizenden euro’s per jaar.

Wilt u weten welke besparing dit voor u betekent?
Neem dan contact met ons op.